Personvernerklæring og informasjonskapsler.

Europeisk lovgivning krever at du som nettbruker skal bli informert om informasjonskapsler på nettsteder. Vi beskriver her bruk av informasjonskapsler og personvern på vår nettside.

Hvem er vi ?

Navn/foretaksnavn: matfotosjo.no
Organisasjonsnummer:
Nettsted: matfotosjo.no
E-post: kontakt@matfotosjo.no

 

Hvordan og Hvorfor vi samler inn personopplysninger

  • Meldinger via kontaktskjema.
  • Når du sender inn ovennevnte skjema ber vi om ditt navn og din e-postadresse. Det er kun administratorer som får tilgang til disse opplysningene. Din personlige informasjon vil ikke bli distribuert til noen for noe formål.
  • Når du sender en melding, er det kun ansatte som skal besvare henvendelsen som får din kontaktinformasjon. Vi lagrer dine henvendelser for referanse i ettertid. Du kan be om at disse slettes.

 

Informasjonskapsler (cookies)

 Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal fungere best mulig. Informasjonen vi samler inn bruker vi til å analysere besøkstrender, slik at vi kan se om nettstedet fungerer slik det skal og til å forbedre nettstedet. Informasjonskapselfunksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger», «sikkerhet» e.l. Om du slår av dette, kan du likevel bruke vår nettside, men enkelte funksjoner vil ikke fungere optimalt. Slik administrer du informasjonskapsler (tar deg til artikkel i Nettvett.no) 

 

Hvem deler vi dine opplysninger med?

Vi deler ingen informasjon om besøkende på vår nettside med eksterne aktører.

 

Hvor lenge oppevarer vi opplysninger om deg?

Dette nettstedet oppretter og lagrer en aktivitetslogg som fanger IP-adressen, brukernavnet, e-postadressen og sporbrukeraktiviteten (som når en bruker skriver en kommentar). Informasjonen vil bli lagret lokalt i 30 dager og eksternt i 1 år. Informasjon om eksterne logger kan ikke slettes for sikkerhets skyld.

 

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. 

Sist oppdatert: 05.12.2023

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les mer